Pedikűr

by Szálkai Hajnalka
A jó közérzethez,magabiztos fellépéshez  alapvetően hozzátartoznak az igényes, ápolt lábak. A szépségápolás ezen területe igen nagy szakértelmet és nyugodt környezetet kíván, célunk az egészséges láb megóvása mellett lelket melengető,relaxáló lábápolás.
Magasan képzett pedikűrös és gyógypedikűrös kollégáink professzionalizmussal és nyugodt környezettel várják önt a kezelésére, melyet a kényelmes masszázs fotelek és egy relaxációs talpmasszázs ,radírozás tesz tökéletesen pihentető és feltöltő élménnyé.

Expressz pedikűr

Profi pedikűröseink elvégzik a körmök szakszerű vágását, formázását és eltávolítják a felesleges körömbőrt, a végén pedig polírozzák a körmöket.

Japán pedikűr

A vitaminhiány miatt a körmök betöredeznek, barázdáltak lesznek, ezért szükség van arra, hogy figyelmet fordítsunk az ápolásukra. A köröm felületébe méhviasz bedolgozásával erősítjük a töredezett, vitaminhiányos körmöket. A felszívódott hatóanyagot egy lezáró por segítségével polírozással bezárjuk, mely élénkké teszi a körmöket.

Luxus Spa lábápolás

Spa kezelésünket fertőtlenítő lábmosással kezdjük, majd egy speciális összetételű bőrradírral a láb és körmök területéről az elhalt bőrt eltávolítjuk, ezután maszkot viszünk fel rá és meleg törölközőbe csavarjuk. 5-10 perc pihenés után eltávolítjuk a felesleget majd hidratáljuk a bőrt. Ez az eljárás felfrissíti a bőrt, és simává, puhává varázsolja az egész lábat.

Kombinált pedikűr

Kezelésünk során fertőtlenítő, kellemesen langyos tengeri sós vízbe áztatjuk lábait, hogy felpuhítsuk a bőrt, majd szikével és vizes pedikűrös géppel eltávolítjuk a bőrkeményedéseket. Ezután a körmök rövidítése formázása és géppel való kitisztítása következik. Végül egy speciális összetételű bőrradírral a láb és a körmök területéről az elhalt bőrt eltávolítjuk, és tápláló krémezéssel tesszük tökéletessé a végeredményt.

Gyógypedikűr

Szakképzett pedikűröseink a kezelések során figyelembe veszik melyik a gombás köröm, melyik a sérült köröm és melyik a belgyógyászati betegségek miatt deformálódott köröm és ennek alapján határozza meg a szükséges kezeléseket.
A benőtt köröm kezelés egyre gyakori pedikűrös tevékenység. Sok elméleti és gyakorlati tudás kell ahhoz, hogy a benőtt köröm kezelése közben a vendég a lehető legkisebb fájdalmat érezze, és a benőtt köröm kezelés hatékony legyen. Kollégáink erre is megfelelően képzettek, hogy ne kellejen a sebészhez fordulni.
Legyen szó akár benőtt körömről, tyúkszemről, sportolási köröm sérülésekről, szakszerűen kezeljük és az otthoni utókezelést is meghatározzuk.

.

ÁRLISTA

.

TEKINTSE MEG MUNKÁINKAT:

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ

FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

 
Felhívjuk figyelmüket,hogy amennyiben kevesebb mint 4 órával a lefoglalt időpont előtt jelzik távolmaradásukat, készenléti díjat számolunk fel.
 
A távolmaradásának okát sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.
Időpont lemondás vagy módosítása az időpont visszaigazoló email alján lévő IDŐPONT LEMONDÁS vagy IDŐPONT MÓDOSÍTÁS gomb alatt teheti meg vagy kizárólag telefonon nyitvatartási időben.
 
Kérjük ne küldjenek: Viber, Messenger,stb üzeneteket!
 
Készenléti díjat a következő látogatásnál rendezni kell, ennek hiányában nem áll módunkban további időpontot adni.
 
Részletek a foglalási szabályzatban!