Manikűr

by Szálkai Hajnalka
Az ápolt kéz az igényes megjelenés alapvető része, legyen szó nőkről vagy férfiakról. Célunk az Ön igényeinek teljes körű kiszolgálása, ezért dolgozunk  a legmodernebb technikákkal és a legmagasabb minőségű alapanyagokkal, mint az OPI és a CND Shellac. Szalonunkban elsősorban a természetességre, finomságra,és a nőiességre fektetjük a hangsúlyt.Szakemberink rendszeres továbbképzése vendégeink igényeinek és a legújabb trend figyelembe vételével valósul meg.

Manikűr szolgáltatásaink

Géllakk

Magas minőségű, 14 napig is tartós OPI,CND géllakkokkal és közel 250 színválasztékkal várjuk vendégeinket. Körömerősítés esetén kizárólag oldható erősítő anyagokat alkalmazunk azért hogy megvédjük a természetes köröm felszínt. Célunk a köröm egészségének megvédése és a tartós szép géllakkozás.

Manikűr

A klasszikus manikűrön kívűl egyre több újdonságot kínálunk női és férfi vendégeink részére, például “gépi orosz manikűr ” ahol a bőrt csiszolófejekkel távolítjuk el így sokkal tovább bőrmentes körömket kapunk.Manikűr szolgáltatásaink között megtalálhatók különböző SPA manikűr kezelések is ,mely kényeztető radírozást,maszk és masszázs egészíti ki az egyedülálló relaxációs élmény érdekében.
Aki szereti a természtes körmöket azoknak ajánljuk a japán manikűrt. Ennél az eljárásnál talkumot és méhviaszt polírozunk a körmökbe így hosszantartó magasfényt érhetünk el körmünkön.

Orosz gépi manikűr

Legfőbb tulajdonsága, hogy a manikűr egyész folyamatát különböző 5-6 féle csiszoló fejekkel végezzük el. Eredménye  lényegesen külöbözik a hagyományos manikűrétől , a gépi manikűr során a bőr 100% eltávolítható,ezzel lassabban nő vissza, a körömre nehezebben “kapaszkodik fel” így a manikűr után használt lakk vagy géllakk alapanyagok nagyobb felületet képesek befedni-így a lenővés akár 1-2 héttel is eltolható. Orosz manikűr technikának köszönhetően sokkal tisztább, esztétikusabb látványt kelt a végeredmény.

.

.

TEKINTSE MEG MUNKÁINKAT:

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ

FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

 
Felhívjuk figyelmüket,hogy amennyiben kevesebb mint 4 órával a lefoglalt időpont előtt jelzik távolmaradásukat, készenléti díjat számolunk fel.
 
A távolmaradásának okát sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.
Időpont lemondás vagy módosítása az időpont visszaigazoló email alján lévő IDŐPONT LEMONDÁS vagy IDŐPONT MÓDOSÍTÁS gomb alatt teheti meg vagy kizárólag telefonon nyitvatartási időben.
 
Kérjük ne küldjenek: Viber, Messenger,stb üzeneteket!
 
Készenléti díjat a következő látogatásnál rendezni kell, ennek hiányában nem áll módunkban további időpontot adni.
 
Részletek a foglalási szabályzatban!