Rólunk

Rólunk
Beauty Nail Spa
Rólunk
Beauty Nail Spa
Rólunk
Beauty Nail Spa
Rólunk
Beauty Nail Spa
Rólunk
Beauty Nail Spa
Beauty Nail Spa manikűr-pedikűr szalonunk a XII.kerület MOMSport területén található meg a passzázson külön üzlethelyiségben az uszoda bejáratával szemben. 2011. novemberben nyitottuk meg kis üzletünket és a mai napra már egy komplett szépségszalonban 4 manikűrös asztallal és 2 pedikűrös székkel várjuk vendégeinket  ahol immáron teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani a kéz- és lábápolás mellett akár VIP Beauty szervíz és Céges alkalmi vagy rendszeres Beauty szolgáltatással kiegészülve.
Szálkai Hajnalka  a szalon tulajdonosa, 1996-ban szerezte meg a  szakmáját, Magyarország első KÖRÖMSHOW kitalálója és kivitelezője 24 modellel a NÉGYÉVSZAKOT jelenítette meg színpadon. NAILPro magazin állandó Step by Step rovat tanácsadója. VIVA tv, TV2 és az RTL Klub körömtrend szakértője. OPI szakoktató és 2019-ben megszerezte szakmájában a mesterlevél diplomáját. Elképesztő szakértelmének és rutinjának köszönhetően egy teljes porcelán műkörömépítést,töltést akár  már 60 perc alatt is elkészít! Újdonsága az orosz manikűr ,tudását jelenleg is folyamatosan fejleszti külföldi tanulmányokkal.A kéz és lábápoló szakmai oldal vezetője.
Célom, hogy a Beauty Nail Spa szalon Buda egyik legjobb szalonja legyen. Ehhez kulcsfontosságú, hogy magasan képzett szakemberekkel dolgozzam együtt, akiknek a folyamatos képzését egyik legfőbb feladatomnak tartom. A csapatom minden tagjára büszke vagyok és nem csak a tudásukra hanem arra,hogy csapatban gondolkoznak és Mi igy együtt építjük a Beauty Nail Spa hírnevét.
Folyamatosan keresem az újdonságokat és törekszem arra, hogy úttörők legyünk a legújabb technikák elsajátításában. Ezáltal tudjuk biztosítani azt, hogy mindenki számára megtaláljuk a hozzá illő kezelést és ne tucat szolgáltatásokat nyújtsunk vendégeink részére.
Nagy hangsúlyt fektetünk a nyugodt, igényes környezetre, a jó hangulatra, hogy vendégeink számára a nálunk töltött idő mindig pihentető, kényeztető legyen.Szalonunkat a legnagyobb sztárok
“Bízom benne, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük. Térjen be hozzánk és garantáljuk, hogy feltöltődve és kívül-belül megszépülve fog távozni.”
Szálkai Hajnalka

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ

FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

 
Felhívjuk figyelmüket,hogy amennyiben kevesebb mint 4 órával a lefoglalt időpont előtt jelzik távolmaradásukat, készenléti díjat számolunk fel.
 
A távolmaradásának okát sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.
Időpont lemondás vagy módosítása az időpont visszaigazoló email alján lévő IDŐPONT LEMONDÁS vagy IDŐPONT MÓDOSÍTÁS gomb alatt teheti meg vagy kizárólag telefonon nyitvatartási időben.
 
Kérjük ne küldjenek: Viber, Messenger,stb üzeneteket!
 
Készenléti díjat a következő látogatásnál rendezni kell, ennek hiányában nem áll módunkban további időpontot adni.
 
Részletek a foglalási szabályzatban!