Skip to main content

A GLOW ON YOU - NAILSPA szalon és shop  filozófiája, hogy a MANIKŰR-PEDIKŰR -OTTHONI ÁPOLÁS a mai modern nő és férfi imázsának fontos része legyen. Meggyőződésünk, hogy az ápolt kezek, lábak javukra válnak majd a hétköznapokban vagy egy fontos találkozáskor, tárgyalásokon akár egy papír aláírásakor.
Ez egy apró részlet, amely kiegészíti és kiemeli az erős képet a viselőjéről.

A GLOW ON YOU-NAILSPA szalon és shopban  magas minőségű prémium termékekkel, újdonságokkal és  ajándék ötletekkel és  személyre szabott  szolgáltatásokat nyújtunk vendégeink és vásárlóink  részére.

Jól tudjuk, hogy ki a vendégünk és  vásárlónk, így  ismerjük az igényeit és azt, hogy hogyan tölti legszívesebben az idejét nálunk, egy csésze tea vagy kávé mellett vagy elmerülve saját munka folyamatában.

GLOW ON YOU - NAILSPA
szalon a mai modern nő és férfi intellektuális helyszíne és webshopja.

MANIKŰR

KÉZ ÉS KÖRÖMÁPOLÁS

Manikűr a köröm hosszának rövidítése, formázása, a körömbőr eltávolítása és végül a kéz táplálása és masszírozása női és férfi vendégeink részére. Szolgáltatásaink személyre szabottak a legújabb meztelen vagy orosz manikűr technikákkal, trendekkel, maximálisan figyelembe véve a vendég körmének állapotát és kezének használatát. Szalonunkban az OPI és FEDUA olasz mindenmentes vegán termékcsaláddal dolgozunk. Napjainkban a gél lakkozás a legkedveltebb szolgáltatás a saját körmön, épp ezért szalonunkban maximálisan szem előtt tartjuk a köröm egészségének védelmét, ezért a géllakk eltávolítása személyre szabottan történik. 2024 -januártól szalonunkban egyedül Magyarországon érhető el az IBX körömerősítő rendszer, ami a gél lakkozás alatt erősíti meg a saját körmöt. A kézápolás napjainkban nagyon fontos, hiszen az ember keze folyamatosan szem előtt van. Az első benyomás kialakulásakor nagy szerepet játszik a megítélésünkben, hogy milyen szépen karbantartott a kezünk, de ápoltságot és önbizalmat is közvetít a világ felé. GLOW ON YOU webshopunkban pedig prémium minőségű kéz és lábápoló termékek várnak, hogy otthon is folytathasd a gondoskodást vagy fedezd fel ajándék kínálatunkat is.

PEDIKŰR

LÁBÁPOLÁS

A pedikűr célja, hogy a vendégeink lábát gyönyörűvé és egészségessé varázsoljuk! Pedikűrös fotelunkban a kezelés egy teljes relaxációs szolgáltatás és egy élmény vendégeink részére. Steril és egyszer használatos eszközökkel dolgozunk, így biztosítva a maximális védelmet. Rozmaringos vagy levendulás fertőtlenítő áztatás után a lábon található bőrkeményedéseket eltávolítjuk, hogy kizárólag a finom és puha bőr maradjon. Az eltávolítás lehetséges szikével és száraz pedikűr géppel vagy a legújabb CALLUX gyümölcssavas hámlasztással. Személyre szabottan és a vendég igényeihez alkalmazkodva válasszuk ki a legmegfelelőbbet. Speciális lábápolás szolgáltatásaink között, benőtt köröm, körömprotézis, tyúkszem kezelésekkel is várjuk vendégeinket. A körmöket kívánság szerint rövidítjük, széppé formáljuk, gépi fejekkel polírozzuk az egyenetlen köröm felületet pedig korrigáljuk. A legvégén lakkozzuk vagy gél lakkozzuk. Legújabb extra szolgáltatásaink a FEDUA SPA lábápolás ahol a JELLY GOLDEN (arany, fehér szarvasgomba, sáfrányt tartalmazó) áztatás só használat után radírozzuk majd maszkban ápoljuk a lábfejeket a végén pedig szérummal fejezzük be ezt a luxus spa ápolást a teljes kikapcsolódásért. Ismerje meg a legtöbbet eladott lábápoló termékünket a GLOW ON YOU webshop oldalunkon és használja a FEDUA sarokkrémet az ápolt lábakért.

MŰKÖRÖMÉPÍTÉS

TERMÉSZETES KÖRÖM MEGERŐSÍTÉSE

A saját köröm hosszabbítása és töltése ami  3-4 hetente szükséges. Szalonunkban épített zselés, porcelán és  akril műköröm választható, melyekkel tetszőleges hosszúságú és formájú, natúr, francia vagy baby boomer körmök is készíthetőek, amelyek tartósak és gyönyörűek. Műköröm szolgáltatásunkat ajánljuk azoknak, akik saját körme nem elég erős vagy hosszabbat szeretne,de nem sikerül megnöveszteni. Építés előtt meghatározzuk a kívánt és ajánlott körömhosszt és formát a vendég életviteléhez, munkájához. Műkörömépítést akár egy alkalomra (esküvő,szalagavató) de hosszútávú viseletre is ajánljuk.

CÉGES SZÉPSÉGSZIGET

CÉGES PARTIRA, ÜZLET MEGNYITÓRA VAGY AKÁR CSAK EGY
NŐNAPI MEGLEPETÉSRE KÉSZÜL KOLLÉGÁINAK,PARTNEREINEK?

Csapatunk expressz manikűr- pedikűr szolgáltatással áll rendelkezésre, legyen szó bármilyen céges rendezvényről alkalmanként vagy akár rendszeresen.Igény esetén smink és fodrászattal is kiegészítve.

ÉRDEKLŐDÉS
SZÁLKAI HAJNALKA

Céges referenciák
VIP Beauty szerviz
ZÁRTKÖRŰ SZÉPÍTKEZÉS SZALONUNKBAN
Magas minőségű női- férfi manikűr-pedikűr-műkörömépítés szolgáltatásainkból összeállított VIP Beauty szervíz. Ahol csak a meghívottak vesznek részt és teljesen személyre szabott így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Legyen szó szülinapról, lánybúcsúról, vagy esküvői előkészületekről esetleg barátnős relaxációs napról, szakértő csapatunk sok szeretettel várja a szépülni vágyókat!

ÉRDEKLŐDÉS

Nailspa - Szálkai Hajnalka

Lepje meg szeretteit, munkatársait a szépülés élményével
Határozzon meg egy értékhatárt vagy válaszon szolgáltatásaink közül, minden megoldás lehetséges.
Vásárlás
Személyesen szalonunkban vagy akár már *ONLINE az időpont foglalás UTALVÁNYOK gomb alatt.Ajándékutalványaink a kiállítástól számított 3 hónapig érvényesek. A további részletekért keressen minket személyesen vagy érdeklődjön telefonon!
KÖVESSEN MINKET AZ INSTAGRAMON IS!

insta140 nailspabudapest

1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.
+36 30 634 0134