Hozzájárulói nyilatkozat

by mespecialized

A Nail-Box Kft az Ön által megadott adatokat az Önnel való kapcsolattartásra használja a Beauty and Go szalon vendégeként időpont emlékezettető , illetve a törzsvendégeink számára biztosított kedvezményekről, akciókról és termékekről kívánja Önt tájékoztatni.

Adatkezelés célja: időpont emlékezető és marketing kommunikációs csatornán való kommunikálás hírlevél küldéssel az arra felíratkozó e-mail címekre.

Kezelt adatok köre: érintett neve (vezetéknév, keresztnév), e-mail címe és telefonszáma.

Adatkezelés jogalapja: érintetti hozzájárulás. Adattárolás határideje: a hírlevél szolgáltatás üzemeltetésének végéig, de amennyiben az érintett kéri adatai törlését (leiratkozik a hírlevélről), úgy a törlési kérelmét követően 30 napon belül.

Adatkezelő: Nail-Box Kft. 1126 Budapest, Csillagvölgyi út 10/C .

Amennyiben Ön a jövőben meggondolná magát, bármikor leiratkozhat, vagy adatot módosíthat az erre szolgáló hivatkozásra kattintva, amelyet minden általunk küldött hírlevél láblécében megtalál. Leiratkozhat továbbá az info@beautyandgo.hu címre küldött üzenet segítségével, illetve postai úton a Nail-Box Kft. számára eljuttatott levélben.

Az Ön adatait minden esetben a vonatkozó szabályok és adatvédelmi előírások alapján kezeli. A Megerősítem gombra kattintva Ön hozzájárul, hogy adatait a továbbiakban is kezelhetjük a fent megjelölt módon. E-mail automatizálásra a Nail-Box Kft a WIX és a Salonic rendszer szolgáltatását használja.

A feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott adatokat a Wix és a Salonic szoftveres, hálózati rendszerében tároljuk a szolgáltatás adatvédelmi feltételeinek megfelelően. Az Ön adatait minden esetben a vonatkozó szabályok és adatvédelmi előírások alapján kezeli.

Azzal, hogy Ön megadja nekünk adatait, Ön hozzájárul, hogy adatait a továbbiakban is kezelhetjük a fent megjelölt módon. E-mail automatizálásra a Nail-Box Kft a Wix és a Salonic időpont foglalórendszer szolgáltatását használja.

A feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott adatokat a Wix és a Salonic szoftveres, hálózati rendszerében tároljuk a szolgáltatás adatvédelmi feltételeinek megfelelően.

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ

FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

 
Felhívjuk figyelmüket,hogy amennyiben kevesebb mint 4 órával a lefoglalt időpont előtt jelzik távolmaradásukat, készenléti díjat számolunk fel.
 
A távolmaradásának okát sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.
Időpont lemondás vagy módosítása az időpont visszaigazoló email alján lévő IDŐPONT LEMONDÁS vagy IDŐPONT MÓDOSÍTÁS gomb alatt teheti meg vagy kizárólag telefonon nyitvatartási időben.
 
Kérjük ne küldjenek: Viber, Messenger,stb üzeneteket!
 
Készenléti díjat a következő látogatásnál rendezni kell, ennek hiányában nem áll módunkban további időpontot adni.
 
Részletek a foglalási szabályzatban!